След месеци медийно мълчание и едва след като Софийската районна прокуратура отказа да

...
След месеци медийно мълчание и едва след като Софийската районна прокуратура отказа да
Коментари Харесай

Вълната от реакции по казуса Димитрова - Вергов не спира

След месеци медийно безмълвие и едвам след като Софийската районна прокуратура   отхвърли да образува дело по случая с актрисата Диана Димитрова, която съобщи, че е била жертва на принуждение, в края на миналата седмица Юлиан Вергов проговори и даде публичност на своята версия, като отхвърля да е правил физическо принуждение.

Очаквано обществените мрежи не се забавиха и реагираха. Много сътрудници и другари на артиста разгласиха постове - също след дълго безмълвие. В тях повечето цитират думите му, в символ на поддръжка, а други сбито декларират поддръжката си с посланието  " Обичам те, Юли! ". Тези реакции сами по себе си предизвикаха нови диспути под постовете, което даде и нова сюжетна линия на историята. И вълната от мнения не стопира. 

Вижте ги:

Весела Казакова реагира на  " отровните и обидните намеци " по адрес на Диана Димитрова.  

" Тонът на цялата тази развихрила се в България сага е отомански, от замитанията под килима, подмятания и недомлъвки до искрено “разпни я ”, все едно е магьосница, все едно сме в средновековието ", написа актрисата. 

Омерзена съм от отровните и обидните намеци по адрес на едно момиче, една жена, актриса, която почитам и която...
Posted by Vesela Kazakova on Saturday, 18 March 2023
Ева Волицер също реагира на репликите към Димитрова: " Без да има дефинитивно изясняване и умозаключение по отношение на проблема сред нея и Вергов, огромна група сътрудници обществено упрекват Диана Димитрова в неистина, наскърбяват я, жигосват я, с ненавист пророкуват, че с актьорската й кариера е свършено и още груби и грозни реплики по неин адрес. В България понятията са безусловно сбъркани ". 

Отвратена съм от дружните актьорски нападки против Diana Dimitrova, Диана Димитрова! Без да има дефинитивно изясняване...
Posted by Eva Volitzer on Saturday, 18 March 2023
Писателката Милена Фучеджиева бе един от хората, които се оповестиха в отбрана на Диана Димитрова, като непосредствено написа във Фейсбук пост, че не има вяра на Юлиян Вергов и сътрудниците му. Целия пост гласи това: 

Много четох и мислих. Не имам вяра на Юлиан Вергов. Не имам вяра и на показанията на сътрудниците му. В момента тече добре...
Posted by Milena Fuchedjieva on Thursday, March 16, 2023
 

 

Мария Касимова - Моасе,  журналистка, писателка и съветник по етикет и протокол, имидж и медийно държание, беше по-обрана от към страсти и съобщи, постоянно е била и е против всеки принудител - " без значение от пола, публичното му състояние, познатите му и изявленията му, в случай че се потвърди, че е отговорен ":

" Накрая отново ще кажа, че приказваме за човешки права. Такива имат и Диана Димитрова, и Юлиян Вергов. "  

В това пространство думите мъчно се схващат. Затова разяснявам позицията си по отношение на случая с упражненото принуждение над...
Posted by Maria Kassimova-Moisset on Wednesday, March 15, 2023
А журналистът Георги Тошев признава, че правил неточности, когато е прибързвал в оценките за хора, събития, на които не е бил очевидец, като също разгласява обяснението на Вергов. 

С годините се научих на самообладание. Все по постоянно удържам гнева си, прочувствено да отвръщам на всяка неправда,...
Posted by Georgi Toshev on Wednesday, March 15, 2023
Актрисата Милица Гладнишка пък изрази съжалението си, че при започване на историята е застанала на страната на Диана. В поста си тя загатва и за своите борби, като от написаното излиза наяве, че е сменила позицията си по случая незабавно щом е станало ясно кой е насилникът.

Съжалявам, че Юли Вергов и фамилията му са минали през подобен пъкъл! Съжалявам и че, аз, първосигнално се изказах в...
Posted by Militsa Ivanova Gladnishka on Wednesday, March 15, 2023
Ваня Щерева, Теодора Духовникова и Дарин Ангелов бяха част от сътрудниците, които непоколебимо опазиха Вергов. 

Още кънтят в главата ми думите му в телефона " Ванечкааа, аз не съм нарушител, разбираш лиии!!! ". Нямаше потребност да...
Posted by Vanya Shtereva on Wednesday, March 15, 2023
 

Julian Vergov: Що се отнася до случая, който се раздуха, мога да кажа следното: До този миг не взимах отношение по...
Posted by Darin Angelov Angelov on Wednesday, March 15, 2023
 

За всички, които знаеха истината- тези месеци не бяха леки. По принцип във всеки медиен скандал, най-яростно и...
Posted by Teodora Duhovnikova on Wednesday, March 15, 2023
Марта Вачкова също се включи във вълната от поддръжка към Вергов, като му се изясни в обич с думите: Обич за " Julian Vergov и фамилията му. Обичам те, благи ПРИЯТЕЛЮ! "

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР